Join Us

Thursday, 14 February 2013

tony moly lip tint(cherry pink)

assalamualaikum
tony moly lip tint
apa itu????
nak kata lipgloss BUKAN lipgloss, nak kata lipstick pom BUKAN lipstick
bila dipakai ringan jer terletak di bibir kita..
original made in korea..nak feelim2 artis korea,,boleh la pakai benda ni,,
benda ni best,walaupun kecik tapi boleh pakai banyak2 kali SEBABNYE cara pakai just letak beberapa titik je atas n bawah bibir kita.pastu sapu ngam jari






tony moly lip tint ni merupakan 100% produk original dari Korea..so,uoollss faham faham je la,artis korea dah lama dah pakai benda ni.





tony moly ni diperbuat daripada minyak jojoba & stevia.so,tony moly ni bukan sahaja dapat menjadikan kita lebih berkeyakinan & gojessss giteeww tapi ianyanya memberi manfaat kepada kita kerana minyak jojoba & stevia ni mempunyai 10001 khasiat..antaranya, membantu lip tint ini diserap ke dalam bibir, membantu pembentukan sel kulit baru & membekalkan vitamin E yang membantu melembapkan bibir kita..awesome kan?


Tony Moly lip tint menggunakan bahan semulajadi dan tidak berbahaya untuk bibir anda.
Malah ia membantu merawat bibir anda secara mendalam kerana lip tint ini mengandungi khasiat yang baik untuk kulit.



tony moly ni juga boleh dijadikan blusher.wow!!!  just letak beberapa dot kat your cheek n then sapu guna jari,,kesannyer,fuhh super duper awesome.. produk yang kecik tapi berbaloii uoollss,,walaupom kecik,tahan selama sebulan tau.




harga: rm15
postage: rm5


cepat isi order form sebelum stok habis!!! ready stock ni tau :D

1 comments:

Eyla Syakila said...

err..nak tanye..bayaran dibuat lepas accept barang boleh tak ??

Post a Comment